Wat doen bij schade

Schade aan je wagen? Volg deze stappen.

  • Vul het formulier in

Is er een tegenpartij? Vul het aanrijdingsformulier in. Zorg dat dit steeds correct verloopt zodat er geen twijfel is over de aansprakelijkheid. In uitzonderlijke gevallen kan je ook de hulp van de politie inschakelen.

  • Contacteer je verzekering

Ben je verzekerd? Verwittig je makelaar of verzekeringsmaatschappij. Meld dat je schade hebt en vermeld ons als hersteller: ’Carrect Carrosserie, Sint-Annalaan 279, 1853 Strombeek’. Je verzekeraar stuurt vervolgens een opdracht naar ons zodat wij een expertise kunnen inplannen.

*Het kan zijn dat wij nog bekend zijn onder onze oude benaming: ‘Garage Van Campenhout’. 

  • Expertise

Er wordt een expertise ingepland. In de meeste gevallen mogen wij dit zelf uitvoeren. Soms duidt de verzekeraar een externe expert aan. Je komt op de dag van de expertise langs met je auto en de schade wordt berekend. Je blijft ter plaatse wachten of krijgt een vervangwagen mee.

  • Herstelling

Na de berekening worden de nodige onderdelen besteld en plannen we de herstelling in. De duurtijd hangt af van de omvang van de schade en de complexiteit. De meeste voertuigen herstellen wij binnen de week. 

Hoe dan ook blijf je mobiel: je krijgt gedurende de hele herstelling een vervangwagen gratis ter beschikking.

  • Je haalt je wagen op

Na de herstelling verwittigen wij je en kan je jouw wagen komen ophalen. Bovendien wordt je wagen gratis gewassen zodat je opnieuw proper de baan op kan!