20211012_113032_resized.jpg

Carrect Carrosserie

Kiezen voor Carrect carrosserie doe je hierom

Waarom je carrosserie laten herstellen bij Carrect Carrosserie? Wij geven je niet 1 — maar 4 prima redenen!

Kwaliteit

Onze medewerkers hebben tonnen ervaring en worden continu opgeleid. Bovendien werken we uitsluitend met originele onderdelen en verf van hoge kwaliteit. Jouw wagen is dus in uitstekende handen.

Erkend

Wij zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor verloopt het proces — van aanvraag tot oplevering — bijzonder gemakkelijk. Geen zorgen dus over papierwerk of trage administratie.

Eurogarant

Carrect Carrosserie beschikt over het strenge kwaliteitslabel ‘Eurogarant’. Hiervoor worden wij regelmatig geauditeerd. Dit is een officiële erkenning van onze kwaliteit, waarvan jij optimaal profiteert.

Extra mile

Wij gaan altijd die ‘extra mile’. Elke herstelde wagen, of het nu een minieme schade is of een volledige carrosserie, krijgt bij Carrect een gratis carwash zodat je opnieuw met een propere wagen de weg op kan.

Vervangwagen

Tijdens je herstelling krijg je gratis een vervangwagen ter beschikking. Zo blijf je tijdens de herstelling altijd mobiel. Onze vervangwagens zijn bovendien altijd recent én proper.

At your service

Wat we voor jou kunnen doen? In ’t kort: bijna alles. Van het plaatwerk van je wagen, het richten tot en met het spuitwerk van je carrosserie. Zo voeren wij indien mogelijk ook Smart of Spot Repairs uit. Deze verbruiken minder energie, verf en producten en zijn dus ook nog eens beter voor het milieu!

Ook helpen we je met plezier met de afhandeling van je schadedossier.

Wat doen bij schade?

  1. Blijf rustig en kijk of iedereen oké is. 

  2. Is er een tegenpartij? Vul altijd de nodige documenten in. 

  3. Ben je verzekerd? Contacteer dan je verzekeringsmaatschappij. 

  4. Duid ons aan als hersteller. 

  5. Wij doen de rest!

Heeft de carrosserie van je auto schade opgelopen? Carrect helpt je verder om de correcte stappen te doorlopen in elke situatie.

Alle stappen
20211012_113244_resized.jpg

Contacteer ons

Heb je een vraag over de schade? 

Wil je eerst een bestek ontvangen?

Zit je nog met andere vragen? 


Je kan ons via mail of telefonisch contacteren.